Værelser med udsigt

Har du lyst til et ophold i naturskønne Næsbydale, en fredet 200 m lang fredet smeltevands dal med udsigt og gå-afstand til Limfjordens gode bade- og fiskestrand? Overnat i én af de 8 dobbeltværelser der alle byder på rustik og hyggelig interiør, og slap af i rolige og smukke omgivelser.

Næsbydale er en naturperle, hvor pulsen falder til ro og sanserne kan hvile og bevæges af naturskønheden. Værelserne er karakteriseret ved charme og romantik, og matcher de smukke omgivelser. Hvert værelse har sin egen stil og stemning. Det er desuden muligt at bestille morgenmad og øvrige måltider, efter aftale.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Prisklasser

Dobbeltværelse m. badeværelse, egen terrasse og udsigt til have

  • Fra 850 kr. for 2 personer/1 nat (inkl. morgenmad) – Book nu

Dobbeltværelse. m. badeværelse, tekøkken, terrasse og Limfjordsudsigt

  • Fra 1250 kr. for 2 personer/1 nat (inkl. morgenmad) – Book nu

Indretningen er fleksibel, således at det er muligt at booke 2 værelser i forlængelse af hinanden som en hel lejlighed bestående af 2 dobbeltværelser, 2 badeværelser, tekøkken, terasse med Limfjordsudsigt på den ene side, og terrasse med udsigt til have på den anden side.

Booking af værelser – Tryk her

Du er også velkommen til at kontakte os via info@naesbydalebadehotel.dk eller tlf. nr. +45 24 94 93 42 for nærmere aftale om periode og pris.

Der tages forbehold for at priserne er afhængige af sæson og værelsestype.

Pris på morgenmad (hvor det ikke er inklusivt): 100 kr. pr. person (Børn under 12 år:  ½ pris. Børn under 4 år: gratis)

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

Refugie eller pilgrimsophold

Næsbydale ønsker at støtte eftertænksomhed og kreativitet. Måske du skal skrive, male, tænke, hitte på, eller bare være til? Ønsker du ophold af kortere eller længere varighed i enkelhed, stilhed og naturskønhed? Kontakt os for nærmere aftale om priser og varighed.