Menu

Smagsoplevelser sammensættes efter årstiderne  

På Næsbydale Badehotel har vi et sæsonbestemt menukort. Menuen er præget af sæsonens gode råvarer, og du vil kunne opleve flere forskellige slags kød, fisk og et særligt udvalg af friske grøntsager og salater. Køkkenet leger genre med lokale råvarer, og eksperimentere med forskellige nye retter.

Til maden byder vi på et koldt glas fadøl fra lokale bryghuse. Danske og udenlandske kvalitetsvine. I baren finder man også økologisk saft, sodavand og spænende drinks. Har man brug for at få varmen, står vi klar med kaffe, varm chokolade eller te.

se vores menukort her:

Frokost: Frokostkort

Aften: Køkkenchefens menu og Menukort ala carte

Vidste du, at...

  • Vores rugbrød er bagt med rug fra Herregården Hessel, og malt fra Hessels lokale bryggeri.
  • Vores franskbrød samt sandwichbrød er bagt af økologisk ølandshvede og hvede fra Holger, en lokal avler.
  • Vores salat og andre grøntsager er økologisk og er dyrket med kærlighed af Toni, der bor i Strandby, og som leverer til os dagligt.
  • Vores kød kommer primært fra nærområdet, og dyrene er slagtet på Det lille slagteri i Farsø.
  • Vores fisk får vi fra vores leverandør Kyst i Hanstholm - fanget af lokale fiskere ved Vesterhavet.

Har du særlige behov eller ønsker til menuen, kontakt os venligst for aftale.

Reservér bord på tlf. nr. +45 24 94 93 42 eller skriv til info@naesbydalebadehotel.dk