Café & Restaurant

På Næsbydale Badehotel finder du både vores restaurant og café. Her er åbent for både overnattende gæster, lokale og udefrakommende. Vi tilbyder Næsbydale-specialiteter, nydelse i caféen – i de stemningsfulde stuer i Baronens Hus, restauranten eller på terassen med udsigt til dal og fjord.

Restauranten

Med restaurantens stemningsfulde stuer og kulinariske oplevelser ønsker Næsbydale at fortælle historier om kærlighed til friske råvarer, lokal forankring og økologi, når kvaliteten er bedst.

Inspireret af de sydeuropæiske smage skaber vi måltider, med et strejf af sol og varme og passion for den rene smag.  Vi stræber efter ærlig æstetik og gastronomi, som kan matche stedets autentiske og naturskønne omgivelser.

Caféen

Caféen tilbyder diverse kaffespecialiteter – friskmalet på en italiensk Lavazza kvalitetsbønne fra det sydamerikanske højland. Foruden kaffe, kan du smage te fra Perch’s, kakao med flødeskum, himmelske kringler og andre søde kager og nyde tilværelsen i Baronens Stuer.

Terassen

Om sommeren sprudler det af liv i dalen, og vores gæster elsker at nyde det gode vejr på terassen. Her er højt til himlen, udsigt over den grønne dal  og ud til Limfjorden – hvor Livø næsten kun er et stenkast væk, og en helt særlig stemning og sommerfornemmelse i de naturrige omgivelser.

Her er du velkommen til at spise ude – måske du vælger at nyde frokosten til en kold fadøl, aftensmaden til et godt glas vin til de magiske og farverige solnedgange, eller blot en kop formiddagskaffe. Uanset hvad, anbefaler vi en lille gåtur gennem dalen, forbi dalens “beboere” – de mange søde får I kan møde på vejen, og ned på stranden.