“Værelser med udsigt”

Slap af i rolige og smukke omgivelser i Næsbydale

Har du lyst til et ophold i naturskønne Næsbydale, en fredet 200 m lang fredet smeltevands dal med udsigt og gå afstand til Limfjordens gode bade – og fiske strand?

Næsbydale Badehotel udlejer lejligheder til B&B, ferielejligheder og refugie – samt rekreative ophold. Vi har p.t. ikke værelser – vi har udelukkende lejligheder  og alle med udsigt 🙂

OBS! I januar 2018 påbegynder vi en total renovering af vore lejligheder. Lejlighederne vil fortsat være karakteriseret ved charme og romantik og matche de smukke omgivelser. Indretningen bliver “fleksibel”, således at lejligheden kan anvendes som “lejlighed med tekøkken, 2 værelser og 2 bad” eller som “separat dobbeltværelse med badeværelse”. Vi glæder os til at kunne byde velkommen i 8 nyistandsatte værelser i løbet af foråret.

Alle lejligheder har 2 + 2 sovepladser, eget køkken, bad med brus, separat værelse, stue/værelse med udsigt til fjord og dal samt udgang til veranda.

Der er mulighed for at bestille morgenmad og øvrige måltider, efter aftale.

Find os på www.booking.com:

Booking.com

I foråret 2018 vil værelserne periodisk være lukkede pga. renovering – ønsker du/I ophold i værelse(r) kontakt os gerne, så reserverer vi til dig/jer.

Ved spørgsmål ring venligst, + 45 24 94 93 42 eller +45 4279 5109