Næsbydale og Baronens Hus

Næsbydale er mere end et sted – det er en tilstand

Man forsvinder ind i en anden verden, når man ad den stejle vej begiver sig ned i Næsbydale og efterlader omverdenen ovenfor.

Der opstår en magisk ro, når man til fods begiver sig ned gennem den fredede og fascinerende dal, for til sidst at stå på stranden som er kendt for de høje klinter og havørredfiskeri.

Smeltevandsdalen

Næsbydale har en spændende historie, og er på mange måder en seværdighed; dalens skabelse, den talrige flora og ikke mindst ”Baronens Hus” – som blev bygget af Baronen på Gavnø i 1918, og senere omdannet til et meget berømt og velbesøgt badehotel og traktørsted i Vesthimmerland. Dalen blev FREDET naturområde i 70´erne , hvorimod bygningerne ikke er fredet men blot undelagt kystdirektoratets velsignelser.

Næsbydales bygninger er med nænsom renovering genopstået som badehotel med Café i Baronens Hus, Restaurant og Rotisseri, lejligheder med udsigt samt Galleri med naturalistisk kunst (2018) .

Du kan opleve det hele, med mulighed for at nyde lunch, frokost, middage, kaffebord og/eller særlige kulturelle arrangementer i baronens gamle stuer.

Cafeen har plads til 25 gæster