Menu

Smagsoplevelser sammensættes efter årstidens frugter og grønt  

På Næsbydale har vi ikke et menukort. Menuen veksler fra gang til gang, er præget af sæsonens gode råvarer, og du vil kunne opleve flere forskellige slags grillet kød, fisk eller andet godt fra havet, et særligt udvalg af friske grøntsager og salater, forskellige kartofler og vegetariske retter, oste og desserter samt hjemmebagt brød.

Til maden byder vi på et koldt glas fadøl, danske og udenlandske kvalitetsvine, økologisk saft, sodavand og isvand samt bredt udvalg af varme drikke.

Vidste du, at…

  • Vores rugbrød er bagt med rug fra Herregården Hessel, og malt fra Hessels lokale bryggeri.
  • Vores franskbrød samt sandwichbrød er bagt af økologisk ølandshvede og hvede fra Holger, en lokal avler.
  • Vores salat er økologisk salat (og grøntsager) som er dyrket med kærlighed af Toni, der bor i Strandby, og som leverer til os dagligt.
  • Vores kød kommer fra Himmerlands Kød, og dyrene er slagtet på det lille slagteri i Farsø, og bliver leveret til vores kølerum, én til to gange om ugen.
  • Vores fisk får vi hos den lokale fiskeforhandler i Rønbjerg samt leveret friskt fra Hanstholm – fanget af lokale fiskere ved Vesterhavet.
  • Vores snapse, såvel krydder som alm. snapse, er et udvalg af gamle klassikere samt lokale brænderier og snapsemagere.
  • Vores kager er hjemmebagte, og vi anvender mest økologisk mel og andre råvarer fra lokale avlere, men også ægte belgisk chokolade i brownies.

Har du særlige behov eller ønsker til menuen, kontakt os venligst for aftale.

Reservér bord på tlf. nr. +45 24 94 93 42 eller via SMS til + 45 51 42 18 36