Café & Restaurant

På Næsbydale Badehotel finder du både vores restaurant og café. Her er åbent for både overnattende gæster, lokale og udefrakommende. Vi tilbyder Næsbydale-specialiteter, nydelse i caféen – i de stemningsfulde stuer i Baronens Hus, restauranten eller på terassen med udsigt til dal og fjord.

Restauranten

Med restaurantens stemningsfulde stuer og kulinariske oplevelser ønsker Næsbydale at fortælle historier om kærlighed til friske råvarer, lokal forankring og økologi, når kvaliteten er bedst.

Inspireret af de sydeuropæiske smage skaber vi måltider, med et strejf af sol og varme og passion for den rene smag.  Vi stræber efter ærlig æstetik og gastronomi, som kan matche stedets autentiske og naturskønne omgivelser.

Smagsoplevelser sammensættes efter årstidens frugter og grønt  

Menuen veksler fra gang til gang, og du vil kunne opleve flere forskellige slags grillet kød, fisk eller andet godt fra havet, et udvalg af friske grøntsager og salater, forskellige kartofler og vegetariske retter, oste og desserter samt hjemmebagt brød.

Til maden byder vi på et koldt glas fadøl, danske og udenlandske kvalitetsvine, økologisk saft, sodavand og isvand samt bredt udvalg af varme drikke.

Fokus på lokale råvarer og økologi

  • Vores rugbrød er bagt med rug fra Herregården Hessel, og malt fra Hessels lokale bryggeri.
  • Vores franskbrød samt sandwichbrød er bagt af økologisk ølandshvede og hvede fra Holger, en lokal avler.
  • Vores salat er økologisk salat (og grøntsager) som er dyrket med kærlighed af Toni, der bor i Strandby, og som leverer til os dagligt.
  • Vores kød kommer fra Himmerland, og dyrene er slagtet på det lille slagteri i Farsø, og bliver leveret til vores kølerum, én til to gange om ugen.
  • Vores snapse, såvel krydder som alm. snapse, er et udvalg af gamle klassikere samt lokale brænderier og snapsemagere.
  • Vores kager er hjemmebagte, og vi anvender mest økologisk mel og andre råvarer fra lokale avlere, men også ægte belgisk chokolade i brownies.

Har du særlige behov eller ønsker til menuen, kontakt os venligst for aftale.

Reservér bord på tlf. nr. +45 24 94 93 42

Caféen

Caféen tilbyder diverse kaffespecialiteter – friskmalet på en italiensk Lavazza kvalitetsbønne fra det sydamerikanske højland. Foruden kaffe, kan du smage te fra Perch’s, kakao med flødeskum, himmelske kringler og andre søde kager og nyde tilværelsen i Baronens Stuer.

Terassen

Om sommeren sprudler det af liv i dalen, og vores gæster elsker at nyde det gode vejr på terassen. Her er højt til himlen, udsigt over den grønne dal  og ud til Limfjorden – hvor Livø næsten kun er et stenkast væk, og en helt særlig stemning og sommerfornemmelse i de naturrige omgivelser.

Her er du velkommen til at spise ude – måske du vælger at nyde frokosten til en kold fadøl, aftensmaden til et godt glas vin til de magiske og farverige solnedgange, eller blot en kop formiddagskaffe. Uanset hvad, anbefaler vi en lille gåtur gennem dalen, forbi dalens “beboere” – de mange søde får I kan møde på vejen, og ned på stranden.