Restaurant

Med restaurantens stemningsfulde stuer og kulinariske oplevelser ønsker Næsbydale at fortælle historier om kærlighed til friske råvarer, lokal forankring og økologi, når kvaliteten er bedst.

Inspireret af de sydeuropæiske smage skaber vi måltider, med et strejf af sol og varme og passion for ”den rene smag”.  Vi stræber efter ærlig æstetik og gastronomi, som kan matche stedets autentiske og naturskønne omgivelser.

Vi håber du vil nyde maden, alene eller i fællesskab, og føle dig afslappet og inspireret, når vi bordserverer ”a la mamma” i rustikke lerskåle og fade – som et fælles måltid omkring bordet.

Menuer sammensættes efter årstidens frugter og grønt  

Der vil altid være fisk, eller andet fra havet,  flere forskellige slags grillet kød, et udvalg af friske grøntsager, forskellige kartofler, oste og desserter samt hjemmebagt brød.

Til maden byder vi på et godt glas fadøl, kvalitets vine fra “Glenholm Vingård” og “L´Esprit du Vin”, økologisk saft, sodavand og isvand samt bredt udvalg af varme drikke.

Fokus på lokale råvarer og økologi

  • Vores rugbrød er bagt med rug fra Herregården Hessel, og malt fra Hessels lokale bryggeri.
  • Vores franskbrød samt sandwichbrød er bagt af økologisk ølandshvede og hvede fra Holger, en lokal avler.
  • Vores salat er økologisk salat (og grøntsager) som er dyrket med kærlighed af Toni, der bor i Strandby, og som leverer til os dagligt.
  • Vores kød kommer fra Himmerland, og dyrene er slagtet på det lille slagteri i Farsø, og bliver leveret til vores kølerum, én til to gange om ugen.
  • Vores snapse, såvel krydder som alm. snapse, er et udvalg af gamle klassikere samt lokale brænderier og snapsemagere.
  • Vores kager er hjemmebagte, og vi anvender mest økologisk mel og andre råvarer fra lokale avlere, men også ægte belgisk chokolade i brownies.

Har du særlige behov eller ønsker til menuen, kontakt os venligst for aftale.

Reservér bord på tlf. nr. +45 24 94 93 42

God appetit!