Restaurant

Med restaurantens stemningsfulde stuer og kulinariske oplevelser ønsker Næsbydale at fortælle historier om kærlighed til friske råvarer, lokal forankring og økologi, når kvaliteten er bedst.

Inspireret af de sydeuropæiske smage skaber vi måltider, med et strejf af sol og varme og passion for den rene smag.  Vi stræber efter ærlig æstetik og gastronomi, som kan matche stedets autentiske og naturskønne omgivelser.

Smagsoplevelser sammensættes efter årstidens frugter og grønt  

Menuen veksler fra gang til gang, og du vil kunne opleve flere forskellige slags grillet kød, fisk eller andet godt fra havet, et udvalg af friske grøntsager og salater, forskellige kartofler og vegetariske retter, oste og desserter samt hjemmebagt brød.

Til maden byder vi på et koldt glas fadøl, danske og udenlandske kvalitetsvine, økologisk saft, sodavand og isvand samt bredt udvalg af varme drikke.

Fokus på lokale råvarer og økologi

  • Vores rugbrød er bagt med rug fra Herregården Hessel, og malt fra Hessels lokale bryggeri.
  • Vores franskbrød samt sandwichbrød er bagt af økologisk ølandshvede og hvede fra Holger, en lokal avler.
  • Vores salat er økologisk salat (og grøntsager) som er dyrket med kærlighed af Toni, der bor i Strandby, og som leverer til os dagligt.
  • Vores kød kommer fra Himmerland, og dyrene er slagtet på det lille slagteri i Farsø, og bliver leveret til vores kølerum, én til to gange om ugen.
  • Vores snapse, såvel krydder som alm. snapse, er et udvalg af gamle klassikere samt lokale brænderier og snapsemagere.
  • Vores kager er hjemmebagte, og vi anvender mest økologisk mel og andre råvarer fra lokale avlere, men også ægte belgisk chokolade i brownies.

Har du særlige behov eller ønsker til menuen, kontakt os venligst for aftale.

Reservér bord på tlf. nr. +45 24 94 93 42

God appetit!